19.09.2014

Posted by in Proiecte | 1 Comment

Dej Inima Mea

La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Şapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar mişcarea zilnică este elementul central al optimizării modului nostru de viaţă. Noi ne-am pus inima la treabă. Tu ce faci?” spune Prof. Dr. Dan Gaiţă- Preşedintele Fundaţiei Române a Inimii

Sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi, iar implicarea comunităţii locale ne ajută să o protejăm mai bine – iar noi, cei din Rotary, dedicaţi comunităţii în care trăim, impreuna cu dumneavoastra  avem acum ocazia să arătăm acest lucru printr-un proiect la nivel national ! 

Proiectul „Dej Inima Mea” si se deruleaza in „Săptămâna Inimii: 28 septembrie-5 octombrie”,  cu sprijinul Fundaţiei Române a Inimii! ( www.fnp.ro ) si are drept scop constientizarea in randul cetatenilor a beneficiilor mersului pe jos.

Rotary Club Dej împreuna cu Primaria municipiului Dej vă invită duminică 28 Septembrie de la orele 12.30 să încercați cel mai simplu mod de prevenție  cardiovasculară: mersul pe jos. Împreună, rotarieni, sau simpli cetățeni, vom face o plimbare pornind din centrul orașului pe un traseu de 2.2 km până în Parcul Mare,  discutând ce se mai întâmplă prin oraș. Așa ne vom cunoaște mai bine și vom face primul pas spre prevenția cardiovasculară. Asistenti de la Centrul Medical San Radex vor acorda asistenta medicala la cortul Rotary din Parcul Mic incepand cu ora 12:00 (luarea tensiunii, alte sfaturi medicale) tuturor participantilor la mars.

Va asteptam cu drag

 

PREȘEDINTE R.C. DEJ
2014 – 2015
ADRIAN OȘAN

afis-A4-800px

Leave a Reply